MÜDÜRLÜK HABERLERİ

İhale sürecinde olan devlet hastanesinin çalışmaları başlamadan Ceylanpınar Belediyesi tarafından hastane bağlantı yolu çalışmalarına başlandı.

TOKİ Arkasında Bağlantı Yol Çalışması

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar ilçesine bağlı Alaca Mahallesinde Ceylanpınar Belediyesi'nin desteğiyle kültür evi çalışmalarına başlanıldı.

Ceylanpınar Alaca Mahallesinde Kültür Evi Çalışmalarına Başlanıldı

Ceylanpınar Kepez Piknik Alanında Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

detaylar için tıklayın
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Ceylanpınar Belediyesi'nin koordineli çalışmaları kapsamında ilçe kırsalında stabilize ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Ceylanpınar Tekinler Mahallesi'nde Stabilize Çalışması Yapılıyor

Ceylanpınar Belediyesi Araç Filosuna 3 yeni araç

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın

Han Mahallesi Kültür Evi Halkın Hizmetine Sunuldu

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın "Her mahalleye bir kültür evi" projesi kapsamında Han Mahallesi Kültür Evi tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.