MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Ceylanpınar Kepez Piknik Alanında Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

detaylar için tıklayın
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Ceylanpınar Belediyesi'nin koordineli çalışmaları kapsamında ilçe kırsalında stabilize ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Ceylanpınar Tekinler Mahallesi'nde Stabilize Çalışması Yapılıyor

Ceylanpınar Belediyesi Araç Filosuna 3 yeni araç

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın

Han Mahallesi Kültür Evi Halkın Hizmetine Sunuldu

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın "Her mahalleye bir kültür evi" projesi kapsamında Han Mahallesi Kültür Evi tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda çalışmalarına başladığı Aşağı Karataş Mahallesi kültür evi son aşamalarına gelindi. Halı, klima gibi bir çok eksikliklerin giderildiği Aşağı Karataş Kültür evinin tabelası yerleştirilerek hazır duruma getirildi.

Ceylanpınar Belediyesi İlçe Halkına 53 Kültür Evi Kazandırıyor

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar ilçe merkezinde sürdürülen prestij cadde çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Ceylanpınar’da Prestij Cadde Çalışmaları Hız Kazandı