MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Ceylanpınar Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda yapımı tamamlanan ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik tarafından açılışı yapılan Özbek Mahallesi semt pazarında satış yapacak esnafların yerleri kura ile belirlendi.

Pazarcıların Yerleri Kurayla Belirlendi

Ceylanpınar Arıtma Tesisinde İnceleme

Ceylanpınar Belediyesi 2 yeni aracını tanıttı

detaylar için tıklayın
İhale sürecinde olan devlet hastanesinin çalışmaları başlamadan Ceylanpınar Belediyesi tarafından hastane bağlantı yolu çalışmalarına başlandı.

TOKİ Arkasında Bağlantı Yol Çalışması

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar ilçesine bağlı Alaca Mahallesinde Ceylanpınar Belediyesi'nin desteğiyle kültür evi çalışmalarına başlanıldı.

Ceylanpınar Alaca Mahallesinde Kültür Evi Çalışmalarına Başlanıldı

Ceylanpınar Kepez Piknik Alanında Çalışmalar Aralıksız Sürüyor