MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Ceylanpınar ilçe merkezinde yapımına devam eden prestij cadde çalışmalarının asfalt serimi tamamlandı. iki caddede yaklaşık 10 Km'lik bir alan asfaltlandı. Asfalt çalışmalarının tamamlanmasıyla çevre düzenlemesi ve orta refüj çalışmalarına başlandı.

Ceylanpınar'da Prestij Caddenin asfalt serimi tamamlandı

Caddeler Asfaltlandı Ceylanpınar Prestij Kazandı

Bir Kültür Evi Daha Hizmete Sunulacak

Belediye Sarayı Yerine Kız Öğrenci Yurdu Yaptırıyor

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, belediye sarayı yapmak için temin ettiği hibe para ile kız öğrenci yurdu yapmaya karar verdi. Başkan Atilla, "Belediye sarayını ne zaman istesek yaparız ancak kızlarımızın eğitim daha önemli" dedi.

detaylar için tıklayın
Bahçelievler ve Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Atilla, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Atilla: İlçede Çamurlu Sokak Bırakmayacağız

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar'da sürdürülen Prestij cadde çalışmaları kapsamında tespit edilen kanserojen etkili asbestli su borularının değişimi tüm hızıyla devam ediyor.

Ceylanpınarlılar Sağlıklı İçme Suyuna Kavuşuyor