MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, 15 Temmuz Mahallesi’nde yer alan ve çalışmaların tamamlandığı Zeytin Dalı Parkı’nda incelemelerde bulundu.

Başkan Menderes Atilla, Çalışmaların Tamamlandığı Zeytin Dalı Parkı’nı İnceledi

15 Temmuz Kültür Evi'nde Çalışmalar Hız Kazandı

"Her mahalleye bir kültür evi" sloganı ile çalışmalarını sürdüren Ceylanpınar Belediyesi mahalle ile aynı ismi taşıyan 15 Temmuz Kültür Evi'nin çalışmalarına hız verdi.

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi vatandaşların vakit geçirebilmeleri için sosyal donatı alanlarının sayısını artırıyor. İlçe girişinde bulunan Kepez Bölgesi'ne park, kafeterya ve yürüyüş yolu yapılıyor.

Ceylanpınar'da Sosyal Donatı Alanları Artıyor

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi tarafından 15 Temmuz Mahallesi'nde yapılan Zeytin Dalı Parkı'nda son gelindi. Park yakın zamanda açılarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

Ceylanpınarlılar Zeytin Dalı Parkı'na Kavuşuyor

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi'nin koordineli çalışmaları ile Ceylanpınar'ı Kızıltepe'ye bağlayan Akrepli Yolu'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Akrepli Yolu'nda Çalışmalar Devam Ediyor

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi, ilçe merkezindeki cadde ve sokaklarda kaldırım taşlarını boyama çalışmalarına başladı.

Ceylanpınar'da Bordür Taşları Rengarenk