MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Çamurdan geçilmeyen yollar kilitli parke taşına kavuşuyor

detaylar için tıklayın
Bahçelievler Mahallesinde kilitli parke çalışmalarına başlandı

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, tadilatı devam eden ve aynı alanda bayan kültür evinin yapıldığı Selahaddin Eyyubi Kültür Evi'nde incelemelerde bulundu.

Başkan Atilla, Selahaddin Eyyubi Kültür Evi'nde İncelemelerde Bulundu

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, 15 Temmuz Mahallesi’nde yer alan ve çalışmaların tamamlandığı Zeytin Dalı Parkı’nda incelemelerde bulundu.

Başkan Menderes Atilla, Çalışmaların Tamamlandığı Zeytin Dalı Parkı’nı İnceledi

15 Temmuz Kültür Evi'nde Çalışmalar Hız Kazandı

"Her mahalleye bir kültür evi" sloganı ile çalışmalarını sürdüren Ceylanpınar Belediyesi mahalle ile aynı ismi taşıyan 15 Temmuz Kültür Evi'nin çalışmalarına hız verdi.

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi vatandaşların vakit geçirebilmeleri için sosyal donatı alanlarının sayısını artırıyor. İlçe girişinde bulunan Kepez Bölgesi'ne park, kafeterya ve yürüyüş yolu yapılıyor.

Ceylanpınar'da Sosyal Donatı Alanları Artıyor