MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Zeytin Dalı Parkı'nda Çalışmalar Hız Kazandı

"Yeşil Bir Ceylanpınar" sloganı ile ilçenin dört bir yanına parklar yapan Ceylanpınar Belediyesi park bulunmayan mahallelere yeni parklar yapmaya devam ederken, yapımı devam eden 15 Temmuz Mahallesi Zeytin Dalı Parkı'nda çalışmalar hız kazandı.

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Gazi Caddesi'nde başlatılan asfaltlama çalışmalarını inceledi.

Başkan Atilla, Gazi Caddesi'ndeki Çalışmaları İnceledi

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi'nin koordineli çalışmasıyla Gazi Caddesi'nde başlatılan asfaltlama çalışmaları ilçe halkını memnun etti.

Ceylanpınarlılar Gazi Caddesi'ndeki Çalışmalardan Memnun

detaylar için tıklayın
İlçe merkezinde bulunan ve Ceylanpınar'ın çehresini değiştirecek olan Gazi Caddesi'nin ilk asfaltı bugün döküldü.

Gazi Caddesi'nde Asfalt Serimi Başladı

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar'ın en büyük caddelerinden biri olan Gazi Caddesi'nde çalışmalar hız kazandı. Ekiplerce asfalt serimi öncesinde caddeye PMT serimi yapıldı.

Gazi Caddesi'nde Çalışmalar Hız Kazandı

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar'ın en büyük caddelerinden biri olan ve ilçe merkezinde bulunan Gazi Caddesi yapılan çalışmalarla birlikte sıcak asfalta kavuşacak.

Ceylanpınar'da Gazi Caddesi Sıcak Asfalta Kavuşuyor