MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Ceylanpınar Belediyesi tarafından cadde ve sokaklarda kilit parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kilitli Parke Taşı Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Ceylanpınar Belediyesi İlçeye Bir Kültür Evi Daha Kazandırıyor

"Her mahalleye bir kültür evi" sloganıyla kültür evi çalışmalarını sürdüren Ceylanpınar Belediyesi, ilçeye bir kültür evi daha kazandırıyor.

Kilitli Parke Taşı Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Ceylanpınar Belediyesi İlçeye 3 Yeni Kültür Evi Kazandırıyor

"Her mahalleye bir kültür evi" sloganıyla kültür evi çalışmalarını sürdüren Ceylanpınar Belediyesi, ilçeye 3 yeni kültür evi kazandırıyor.

Ensar Kültür Evi Ceylanpınarlıları bekliyor

"Her şey Ceylanpınar için" sloganı ile yola çıkan ve bu doğrultuda ilçenin dört bir yanına kültür evleri inşa eden Ceylanpınar Belediyesi'nin, son olarak Ensar Mahallesi'nde bulunan ve mahallenin adını taşıyan Ensar Kültür Evi tamamlandı.

Ensar Kültür Evi'nde Sona Gelindi

"Her şey Ceylanpınar için" sloganı ile yola çıkan ve bu doğrultuda ilçenin dört bir yanına kültür evleri inşa eden Ceylanpınar Belediyesi'nin, son olarak Ensar Mahallesi'nde bulunan ve mahallenin adını taşıyan Ensar Kültür Evi'nde sona gelindi.