MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Ceylanpınar Belediyesi bünyesinde çalışan belediye personeline yönelik “İş Sağlığı ve Güvenliği” konulu eğitim semineri düzenledi.

Ceylanpınar Belediyesi Personeline İş Sağlığı ve Güvenliğini Anlattı

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi personeline, İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası kapsamında, sağlık taraması yapıldı. Solunum, işitme ve kan testinin yapıldığı sağlık taraması kapsamında elde edilecek veriler personele ait sağlık takibi dosyalarına işlenecek.

Sağlıklı Belediye, Sağlıklı Ceylanpınar

Başkan Atilla'dan Satranç Kursuna Ziyaret