MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Ceylanpınar Belediyesi Antep Deresi'nde temizlik çalışmasını sürdürüyor. Yıllık belli periyotlarla temizlenen Antep Deresi'nde temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Ceylanpınar Belediyesi İle Dereler Daha Temiz

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi, Ceylanpınar için dev eserlere ve projelere imza atarken; ilçe merkezi ve kırsal diye ayrım yapmaksızın çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından şehir merkezinde bulunan dereler temizlendi.

Ceylanpınar'da Dereler Islah Ediliyor

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte çevreye rahatsızlık veren sinek ve çeşitli haşereler için ilaçlama çalışmalarına başladı.

Ceylanpınar Belediyesi Haşere İle Mücadele De Hız Kesmiyor

Antep Deresinde Temizlik Çalışmaları Başladı

Artık ilçede çöpler depolanmıyor

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi ilçenin ortasından geçen Antep Deresi'nde temizlik çalışması başlattı. Ceylanpınar Belediyesi ilçe merkezinin ortasından geçen yaklaşık 7 kilometrelik Antep deresinde Ceylanpınar Belediyesine ait temizlik işleri Müdürlüğü tarafından çalışma başlatıldı.

Antep Deresinde Temizlik Çalışmaları Başladı