MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Ceylanpınar'da, Zabıta Müdürlüğü ile Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü'nden oluşan ekipler, iş yerlerinde fiyat etiketi denetimi gerçekleştirdi.

"Bu Fiyatlar Neden Arttı" Denetimi

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayında ekmek ve pide fırınlarında hijyen ve gramaj denetimleri yaptı. Yasal mevzuata uymayan işyerlerine ise cezai işlem uygulandı.

Ceylanpınar'da Ramazan'da Fırın Denetimleri Hız Kesmedi

Ceylanpınar'daki Lokantalara Sıkı Denetim

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda yapımı tamamlanan ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik tarafından açılışı yapılan Özbek Mahallesi semt pazarında satış yapacak esnafların yerleri kura ile belirlendi.

Pazarcıların Yerleri Kurayla Belirlendi

Zabıta Ekiplerinden dilenci operasyonu