MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Ceylanpınar Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda yapımı tamamlanan ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik tarafından açılışı yapılan Özbek Mahallesi semt pazarında satış yapacak esnafların yerleri kura ile belirlendi.

Pazarcıların Yerleri Kurayla Belirlendi

Zabıta Ekiplerinden dilenci operasyonu

Ceylanpınar Belediyesi Zabıta Ekiplerinden dilenci operasyonu

Belediye Ekipleri Balıkçıları Denetledi

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri ile Ceylanpınar Belediyesi Zabıta Ekipleri okul kantinlerinde temizlik, hijyen ve gıda denetimi yaptı.

Ceylanpınar'da Okul Kantinleri Denetlendi

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, her yıl 1-7 Eylül arası kutlanan

Başkan Atilla’dan Zabıta Haftası Mesajı

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, her yıl 1-7 Eylül arası kutlanan "Zabıta Haftası"nın 190. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.