BAŞKAN HABERLERİ

Başkan Aksak'tan şehit öğrencilerin okuluna ziyaret

Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, Terör örgütü YPG/PKK tarafından Ceylanpınar'a düzenlenen havan saldırısında şehit olan 11 yaşındaki Elif Terim ve Mazlum Güneş okullarını ziyaret etti. Başkan Aksak, öğrencilere hitaben, "Şehitlerimizin gerçekleştiremediği hayalleri sizler gerçekleştireceksiniz" dedi.

detaylar için tıklayın
Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Ceylanpınar Belediyespor sahasında karşılaştığı Suruç Gençlikspor’u 3-0yenerek averajla liderliğe yükseldi.

Ceylanlar 3 attı liderliği kaptı

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, Barış Pınarı Harekâtı sırasında terör örgütü PKK/PYD'lilerin roket saldırısında yaralanan vatandaşları ziyaret etti.

Başkan Aksak'tan yaralı vatandaşlara moral ziyareti

Başkan Aksak’tan Ankara’da özel temaslar

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, Ankara’da Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Başkan Aksak Özhaseki ile görüştü

Başkan Aksak'tan Muhtarlar Günü Mesajı