BAŞKAN HABERLERİ

Başkan Soylu; Halkımızı Yazın Tozdan Kışın Çamurdan Temiz Nezih Bir Ortama Oluşturacağız

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar halkına hizmet için bir ayağı Ankara’da olan, milletvekillerinin de desteğini alarak tüm bakanlıkları tek tek ziyaret edip, ilçenin ihtiyaçlarına ilişkin projelerini sunup destek isteyen Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, son ziyaretinden de müjdelerle döndü.

Başkan Soylu, Ankara’dan Müjdelerle Döndü

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Spor Toto Teşkilatı’ndan, ilçedeki 40 mahalleden 38’ine pota kurulması ve bir semt sahası yapılması sözü aldıklarını bildirdi.

Ceylanpınar’da 38 Mahalle Sporla Buluşacak

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, belediye hizmet binasının yerine taşınmasının ardından boşaltılacak binanın Adalet Sarayı olarak değerlendirileceğini bildirdi.

Ceylanpınar Belediye Binası Adalet Sarayı olacak

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, çağdaş hizmetlerin ancak çağdaş binalarda verilebileceğini belirterek, bunun için hizmet binalarını taşıyacakları müjdesini verdi.

Ceylanpınar Belediyesi’ne Çağdaş Hizmet Binası

detaylar için tıklayın
Başkan Soylu, halkın mevcut piknik alanı fotoğraflarını Bakan Kurum’a sunup, nezih bir Millet Bahçesi startının verilmesini sağladı.

Ceylanpınar Millet Bahçesi İhalesi Mayıs'ta