BAŞKAN HABERLERİ

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Ali Kurt isimli engelli gencin isteğini kırmayarak kendisine akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Akülü sandalyeyi alan Kurt, başkan Atilla'ya teşekkür etti.

Başkan Menderes Atilla, engelli gencin yüzünü güldürdü

Ceylanpınar Belediyesinden Vatandaşlara Kandil Simidi İkramı

Başkan Menderes Atilla'dan Mevlid Kandili Mesajı

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Devlet Hastanesi'nde tedavi gören yatılı hastaları ziyaret etti.

Başkan Atilla, Hastanedeki Hastaları Ziyaret Etti

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, 15 Temmuz Mahallesi’nde yer alan ve çalışmaların tamamlandığı Zeytin Dalı Parkı’nda incelemelerde bulundu.

Başkan Menderes Atilla, Çalışmaların Tamamlandığı Zeytin Dalı Parkı’nı İnceledi

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ilçede faaliyete geçen Yenişehir Unlu Mamulleri’nin açılışını gerçekleştirdi.

Başkan Atilla, İşyeri Açılışı Yaptı