BAŞKAN HABERLERİ

Ceylanpınar Belediyesinden Vatandaşlara Kandil Simidi İkramı

Başkan Menderes Atilla'dan Mevlid Kandili Mesajı

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Devlet Hastanesi'nde tedavi gören yatılı hastaları ziyaret etti.

Başkan Atilla, Hastanedeki Hastaları Ziyaret Etti

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, 15 Temmuz Mahallesi’nde yer alan ve çalışmaların tamamlandığı Zeytin Dalı Parkı’nda incelemelerde bulundu.

Başkan Menderes Atilla, Çalışmaların Tamamlandığı Zeytin Dalı Parkı’nı İnceledi

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ilçede faaliyete geçen Yenişehir Unlu Mamulleri’nin açılışını gerçekleştirdi.

Başkan Atilla, İşyeri Açılışı Yaptı

detaylar için tıklayın
Ak Parti 27.Dönem Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya ve 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti’den Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Mehmet Vejdi Kahraman Başkan Atilla’ya bayram ziyaretinde bulundu.

Siyasilerden Başkan Atilla’ya Bayram Ziyareti