BAŞKAN HABERLERİ

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, 15 Temmuz Mahallesi’nde yer alan ve çalışmaların tamamlandığı Zeytin Dalı Parkı’nda incelemelerde bulundu.

Başkan Menderes Atilla, Çalışmaların Tamamlandığı Zeytin Dalı Parkı’nı İnceledi

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ilçede faaliyete geçen Yenişehir Unlu Mamulleri’nin açılışını gerçekleştirdi.

Başkan Atilla, İşyeri Açılışı Yaptı

detaylar için tıklayın
Ak Parti 27.Dönem Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya ve 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti’den Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Mehmet Vejdi Kahraman Başkan Atilla’ya bayram ziyaretinde bulundu.

Siyasilerden Başkan Atilla’ya Bayram Ziyareti

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar’da belediye bünyesinde BESYO sınavlarına hazırlanan öğrenciler Belediye Başkanı Menderes Atilla’yı ziyaret ederek bayramını kutladılar.

BESYO’culardan Başkan Atilla’ya Ziyaret

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Seydo Atilla Mahallesinde bulunan evinde vatandaşlarla bayramlaştı.

Başkan Atilla, Evinde Vatandaşlarla Bayramlaştı

Ceylanpınar'da 'İftar Yemeği Geleneği' Devam Ediyor