BAŞKAN HABERLERİ

Başkan Atilla'dan Ak Parti'nin 16. Kuruluş Yılı Kutlama Mesajı

Başkan Atilla: Ak Parti'nin başarısı toplumla bütünleşmesidir

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar’da yaklaşık bir yıl önce başlanılan Prestij cadde çalışmalarında sona yaklaşıldı. Asfalt seriminin tamamlanmasının ardından orta refüj ve çevre düzenlemesinin de tamamlanmasıyla çalışmalar tamamlanmış olacak.

Prestij Cadde Çalışmasında Ceylanpınar Belediyesi’nin Katkısı Büyük

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, A Haber televizyonunda Memleket Meselesi programının canlı yayın konuğu oldu. Gündemdeki konuları değerlendiren Başkan Atilla, önemli tespitlerde bulundu.

Başkan Atilla, Atatürk'ün Kurduğu Eski CHP Yok Artık

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın kızı Tuğçe Atilla ile Şanlıurfalı iş adamı Fuat Karagün’ün oğlu Avukat İbrahim Halil Karagün dünya evine girdi.

Başkan Menderes Atilla'nın Kızı Dünya Evine Girdi

Başkan Atilla, Eyüpoğlu Ailesine Kirve Oldu