GÜNCEL HABERLER

Sağlıklı nesiller için okullarımıza meyve dağıttık

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar'da binlerce fidan toprakla buluştu

Başkan Aksak'tan Ceylanpınar'a doğalgaz müjdesi

Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, Ceylanpınar'a doğalgaz'ın gelmesiyle alakalı olarak Resmi Gazetede kamulaştırma kararının yayınlandığını belirterek, "Doğalgaz, Ceylanpınar'a hayırlı olsun." dedi.

Ceylanpınar Belediyesi Liderlik Koltuğuna oturdu

Ceylanları durdurabilene aşk olsun

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, “Geçmişte olduğu gibi bugün de birlik ve beraberliğimizden aldığımız güçle bağımsız yaşama irademizden asla taviz vermeden barış ve huzur içinde Türkiye'yi büyütmeye devam edeceğiz. Cumhuriyetimizi çağdaş medeniyetler zümresine ulaştırmak için kararlıyız” dedi.

Başkan Aksak'tan 10 Kasım Mesajı