GÜNCEL HABERLER

Ceylanpınar Kaymakamı Mehmet Keklik, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya ilçeye yaptığı hizmet ve yatırımlar için teşekkür etti.

Kaymakam Keklik'ten Başkan Atilla'ya Hizmet Teşekkürü

detaylar için tıklayın
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 80. yılında Ceylanpınar'da törenle anıldı.

Ceylanpınar'da 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, çeşitli sağlık sorunları bulunan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Atilla, Hastaları Unutmadı

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ilçe merkezinde gece saatlerinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Atilla, Gece Gündüz Sahada

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi'nin Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak, geçtiğimiz hafta ilçe genelinde başlattığı kaldırım çalışmaları devam ediyor.

Ceylanpınar'da Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak, ilçe genelindeki kaldırım çalışmalarına devam ediyor.

Ceylanpınar Yeniden İnşa Ediliyor