GÜNCEL HABERLER

Ceylanpınar Belediyesi ile Şanlıurfa Kızılay Kan Bağışı Merkezi tarafından başlatılan kan bağışı kampanyasına duyarsız kalmayan vatandaşlar, kan bağış noktasına gelerek destek verdi.

Ceylanpınarlılar Kan Bağışına Seferber Oldu

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin 2’nci yıl dönümünde düzenlediği etkinliklerle şehitleri andı.

Ceylanpınar'da Millet İki Yıl Sonra Yine Meydanlarda

detaylar için tıklayın
15 Temmuz Darbe Girişimi'nin ikinci seneyi devriyesinde Tel Hammud Çadırkent'inde düzenlenen programlar 15 Temmuz şehitleri anıldı.

15 Temmuz Şehitleri Çadırkent'te Anıldı

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle etkinlik düzenlendi. Etkinlikte 15 Temmuz şehitleri anıldı.

Ceylanpınar'da 15 Temmuz Şehitleri Unutulmadı

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ve oğlu Seyit Muhammet Atilla, ilçede bulunan bir Suriyeli ailenin sünnet olan çocuklarına kirve oldu.

Başkan Atilla ve Oğlu, Suriyeli Ailenin Kirvesi Oldu

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla,

Başkan Atilla: Erdoğan Çağ Kapatıp Çağ Açan Bir Liderdir

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, "Yeni Hükümet Sistemi Türkiye'nin ilerleyişin ve büyümesinin anahtarı olacaktır. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ise adeta çağ açıp çağ kapatan bir liderdir" dedi.