GÜNCEL HABERLER

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, “Çanakkale Türkiye‘nin önsözüdür. Çanakkale bir milletin küllerinden yeniden doğduğu gündür” dedi.

Başkan Atilla: Çanakkale Türkiye’nin önsözüdür

detaylar için tıklayın
Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Ceylanpınar Belediyespor deplasmanda karşılaştığı Birecik Belediyespor'u 1-0 yenerek haftayı galibiyetle kapattı.

Ceylanlar Birecik'da Galip

detaylar için tıklayın
Çamurdan geçilmeyen yollar kilitli parke taşına kavuşuyor

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam âleminin kandilini kutladı.

Başkan Atilla: Regaip İsteme, Arzulama ve Meyletmeyi İfade Etmektedir

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Takımı deplasmanda karşılaştığı zorlu rakibi Antalya Asat Belediyesi’ni 57-55 yenerek zirve inadını sürdürdü.

Engelsiz Ceylanlar Antalya Fatihi

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyespor, Süper Amatör Ligi’nin 19’uncu haftasında konuk olduğu Viranşehirspor’u 1-0 yenerek hanesine 3 puanı yazdırmayı bildi.

Ceylanlar’dan Viranşehir’e çalım