MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde Türkiye genelinde başlatılan Sıfır Atık Projesi'ne Ceylanpınar Belediyesi destek verdi.

Katı Atık Projesi'ne Ceylanpınar Belediyesi'nden Destek

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi ile Rahmet Derneği tarafından Kurban Bayramı öncesi yoksul ailelere gıda malzemesi yardımı yapıldı.

Ceylanpınar Belediyesinden Bayram Öncesi Yoksullara Yardım Eli

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar'da 5-15yaş grubu arasındaki 200 çocuk Ceylanpınar Belediyesi'nin açtığı kurs ile yüzme öğreniyor.

Çocuklar Yüzmeye Ceylanpınar Belediyesi İle "Merhaba" Dedi

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi, 65 yaş ve üzeri yaşlılara, ihtiyaç sahiplerine, engellilere ve yalnız yaşayan vatandaşlara ücretsiz olarak “Evde Temizlik Hizmeti” sunmaya devam ediyor. Sunulan hizmet ile beraber yüzler gülmeye başladı.

Ceylanpınar'ın "Yardım Melekleri" Yüzleri Güldürüyor

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı, Habitat Derneği ve Türk Telekom işbirliği ile Ceylanpınar'da 100 kadına güvenli internet kullanımı hakkında eğitim verildi. Kurs sonunda kadınlara sertifikaları verildi.

Ceylanpınarlı Kadınlar İnterneti Daha Güvenli Kullanacak

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi, 65 yaş ve üzeri yaşlılara, ihtiyaç sahiplerine, engellilere ve yalnız yaşayan vatandaşlara ücretsiz olarak “Evde Temizlik Hizmeti” sunuyor.

Ceylanpınar Belediyesi Evlere Hizmet Götürüyor