MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, düzenlenen iftar yemeğinde belediye personelleri ile bir araya geldi.

Başkan Atilla Belediye Personelleriyle İftarda Buluştu

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi'nin her gün farklı bir mahallede kurduğu Birlik ve Beraberlik Sofrası'nın bu seferki durağı sınırın sıfır noktasındaki Faruk Çelik Parkı oldu. Kurulun iftar sofrasında yüzlerce kişi buluştu.

Sınırın Sıfır Noktasında Yüzlerce Kişiye İftar

Ceylanpınar'da 'İftar Yemeği Geleneği' Devam Ediyor

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın eşi hanımefendi Seval Atilla, bugün Ceylanpınar'da vatandaşlarla birlikte iftar yapıp, ardından vatandaşlarla buluştu.

Hanımefendi Seval Atilla, Ceylanpınarlı Vatandaşlarla Buluştu

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi'nin her gün farklı bir mahallede kurduğu Birlik ve Beraberlik Sofrası'nın bu seferki durağı ilçe merkezindeki Yenişehir Kültür Evi oldu. Kurulun iftar sofrasında yüzlerce kişi buluştu.

Ceylanpınar'ın Birlik Ve Beraberlik Sofrası Yüzlerce Kişiyi Buluşturdu

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi'nin her gün farklı bir mahallede kurduğu Birlik ve Beraberlik Sofrası'nın bu seferki durağı ilçe merkezindeki Ceylan İlkokulu oldu. Kurulun iftar sofrasında yüzlerce kişi buluştu.

Ceylanpınar'ın Birlik ve Beraberlik Sofrası'nda Yüzlerce Kişi Buluştu