MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Ceylanpınar'da 5-15yaş grubu arasındaki 200 çocuk Ceylanpınar Belediyesi'nin açtığı kurs ile yüzme öğreniyor.

Çocuklar Yüzmeye Ceylanpınar Belediyesi İle "Merhaba" Dedi

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi, 65 yaş ve üzeri yaşlılara, ihtiyaç sahiplerine, engellilere ve yalnız yaşayan vatandaşlara ücretsiz olarak “Evde Temizlik Hizmeti” sunmaya devam ediyor. Sunulan hizmet ile beraber yüzler gülmeye başladı.

Ceylanpınar'ın "Yardım Melekleri" Yüzleri Güldürüyor

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı, Habitat Derneği ve Türk Telekom işbirliği ile Ceylanpınar'da 100 kadına güvenli internet kullanımı hakkında eğitim verildi. Kurs sonunda kadınlara sertifikaları verildi.

Ceylanpınarlı Kadınlar İnterneti Daha Güvenli Kullanacak

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi, 65 yaş ve üzeri yaşlılara, ihtiyaç sahiplerine, engellilere ve yalnız yaşayan vatandaşlara ücretsiz olarak “Evde Temizlik Hizmeti” sunuyor.

Ceylanpınar Belediyesi Evlere Hizmet Götürüyor

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, düzenlenen iftar yemeğinde belediye personelleri ile bir araya geldi.

Başkan Atilla Belediye Personelleriyle İftarda Buluştu

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi'nin her gün farklı bir mahallede kurduğu Birlik ve Beraberlik Sofrası'nın bu seferki durağı sınırın sıfır noktasındaki Faruk Çelik Parkı oldu. Kurulun iftar sofrasında yüzlerce kişi buluştu.

Sınırın Sıfır Noktasında Yüzlerce Kişiye İftar