MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Ceylanpınar Belediyesi Kadına Şiddete "Hayır" Dedi

Ceylanpınar Belediyesi tarafından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte kadınlara yönelik şiddete "hayır" denildi.

Ceylanpınar’da Mevlit Kandili Coşkusu

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Kulübü 1. Ligi'nin 5. haftasında Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü'nü farklı yenmeyi başardı.

Engelsiz Ceylanlar, Van'da Engel Tanımadı

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi, 65 yaş ve üzeri yaşlılara, ihtiyaç sahiplerine, engellilere ve yalnız yaşayan vatandaşlara ücretsiz olarak “Evde Temizlik Hizmeti” sunmaya devam ediyor.

Ceylanpınar'da Yardım Melekleri Yüzleri Güldürmeye Devam Ediyor

detaylar için tıklayın
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde Türkiye genelinde başlatılan Sıfır Atık Projesi'ne Ceylanpınar Belediyesi destek verdi.

Katı Atık Projesi'ne Ceylanpınar Belediyesi'nden Destek

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi ile Rahmet Derneği tarafından Kurban Bayramı öncesi yoksul ailelere gıda malzemesi yardımı yapıldı.

Ceylanpınar Belediyesinden Bayram Öncesi Yoksullara Yardım Eli