MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Ceylanpınar Belediye Spor'dan Buruk Galibiyet

Gençlerin Önünü Açınca Başarı Kaçınılmaz Oluyor

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda çalışmalarına başladığı Aşağı Karataş Mahallesi kültür evi son aşamalarına gelindi. Halı, klima gibi bir çok eksikliklerin giderildiği Aşağı Karataş Kültür evinin tabelası yerleştirilerek hazır duruma getirildi.

Ceylanpınar Belediyesi İlçe Halkına 53 Kültür Evi Kazandırıyor

detaylar için tıklayın
İstanbul Beşiktaş'ta dün akşam Beşiktaş-Bursaspor maçı çıkışı güvenlik önlemi alan polislere yönelik hain saldırıya her kesimden tepkiler sürerken, Ceylanpınar Belediye Sporlu futbolcular ve yönetim ilçe Emniyet Müdürlüğüne gelerek taziye ziyaretinde bulundular.

Maç Sonrası Emniyet Müdürlüğüne Taziye Ziyareti