MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Ceylanpınar Belediyespor, Süper Amatör Ligi’nin 19’uncu haftasında konuk olduğu Viranşehirspor’u 1-0 yenerek hanesine 3 puanı yazdırmayı bildi.

Ceylanlar’dan Viranşehir’e çalım

Atilla:

Atilla: "Her zaman engelsiz ceylanların yanında olduk"

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü karşılaştığı Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni 81-41 gibi net bir skorla yenerek haftayı galibiyetle kapattı.

Engelsiz Ceylanlar’dan Aydın’a çalım

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü, kendi sahasında karşılaştığı Çanakkale Boğazgücü Bedensel Engelliler Basketbol Takımı'nı 77-55 yenerek zirve ve şampiyonluk inadını sürdürdü.

Engelsiz Ceylanlar'dan Başkan Atilla'ya Yeni Yıl Hediyesi

detaylar için tıklayın
Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü, kendi sahasında karşılaştığı Engelsiz Gaziantep Bedensel Engelliler Basketbol Kulübü'nü 68-61 yenerek zirve inadını sürdürdü.

Engelsiz Ceylanlar Gaziantep Engelini Aştı

Şah-Mat Ustaları Ceylanpınar'da Bir Araya Geldi

Ceylanpınar Belediyesi, Ceylanpınar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Şanlıurfa Valiliği Sodes Projesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Ceylanpınar İlçe Temsilciliği tarafından organize edilen “SODES Gençlik Merkezi Projesi Satranç Turnuvası" Ceylanpınar'da yapıldı.