Ceylanpınar Belediyesi dolu dolu bir Ramazan ayını geride bıraktı 29 Mart 2025, 14:51
Ceylanpınar Belediyesi; gönüllerin bir olduğu, binlerce insanın bir araya geldiği, her günü ayrı program ve etkinliklerle dolu bir Ramazan ayını geride bıraktı.
Ramazan ayı boyunca hiç ara vermeden, yol sokak açma, imar çalışmaları, reglaj, mucur serimi, parke taşı döşeme, onarım ve bakım, temizlik, işyeri denetlemeleri, tüm parklarda yenileme, fidan ekimleri, ilaçlama, kırsal mahalle hizmetleri, beyaz masa yurttaş taleplerinin yerine getirilmesi gibi çalışmalarını sürdüren Ceylanpınar Belediyesi, yapılan özel planlama kapsamında her günü apayrı etkinlikler ve hizmetlerle dolu bir Ramazan ayını geride bıraktı.
Ceylanpınar Belediyesi mübarek Ramazan ayı boyunca “Bereket ve Kardeşlik Şehri Ceylanpınar’da Ramazan” programı kapsamında;
Bereket ve Kardeşlik sofrasında binlerce yurttaşımızla buluştuk
Ramazan ayı boyunca iki günde bir olmak üzere 12 mahallemizde “Bereket ve Kardeşlik Sofrasında” binlerce yurttaşımızla bir araya gelerek, ifa ettiğimiz oruçlarımızı bir arada olmanın manevi huzur ve hazzıyla açtık.
İlçemizde faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları (Dernek, vakıf, meslek odaları, Kooperatif, Sendika) Siyasi Parti temsilcileri, meclis üyeleri ile merkez ve kırsal mahalle muhtarlarıyla “Bereket ve Kardeşlik Sofrası” etrafında ortak paydamız Ceylanpınar için bir araya geldik.
“Kadın odaklı halk belediyeciliği” anlayışımızla 8 Mart Dünya Kadınlar ve Günü ve Ramazan ayını yana yana getirerek kadın buluşmaları gerçekleştirdik.
Ramazan Dayanışmayla büyüme ruhudur
Ramazan ayının ruhu olan dayanışmanın, paylaşmanın ve birlikte olmanın huzurunu hep birlikte yaşamak için “Bir nebze umut, biraz gülümse” olabilmek adına ailelerimizle dayanışma maksatlı binlerce Gıda Kolisi ve Kadınlara Yönelik Hijyen Seti Dağıtımı gerçekleştirdik. İftar öncesi, teravih sonrası ve özel günlerde ilçenin değişik noktalarında çeşitli ikramlarda bulunduk.
Eşbaşkanlarımız ve belediye yönetimimiz Ramazan ayı boyunca esnaf ve aile ziyaretleri gerçekleştirerek yurttaşlarımıza konuk oldu.
Kültür Sanat ve Çocuklara özel Ramazan etkinlikleri
Tertiplediğimiz “Bereket ve Kardeşlik Sofrası” buluşmaları öncesi bir araya gelen yurttaşlarımıza Erbane, Ney ve Mevlid-i Şerif dinletileri verdik. “Bereket ve Kardeşlik Şehri Ceylanpınar’da Çocuklar için Ramazan” etkinlikleri kapsamında ise çocuklara özel 2 ayrı şenlik düzenlendi. Yüzlerce çocuğun aileleriyle birlikte katıldığı; çocuk tiyatrosu, sihirbazlık gösterisi ve Hacivat Karagöz oyunu çocuklar tarafından büyük bir beğeniyle izlendi.
Tabiat ve insana en büyük katkı: binlerce fidan dikimi gerçekleştirdik
Ramazan ayı boyunca binlerce ağaç fidanı ve süs bitkisi toprakla buluşturuldu
Zabıta ekiplerimiz halk sağlığını korumak için Ramazan ayı boyunca her gün denetlemeler yaptı
Ceylanpınar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri halkımızın temiz, hijyenik ve sağlıklı gıdaya ulaşımını sağlamak için ramazan ayı boyunca ilçe genelinde ve her gün denetlemeler gerçekleştirmeye devam etti.
DIĞER HABERLER
-
Ceylanpınar Belediyesi’nden KPSS Adaylarına Destek
26 Ekim 2026, 09:53 -
Bu hafta da maç heyecanında bir araya geldik
26 Ekim 2026, 09:46 -
Eşbaşkan Kahraman Hazırlık Maçını Takip Etti
26 Ekim 2026, 09:41 -
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde Taziye Evine Kadın Bölümü inşaat Çalışmaları Başladı
23 Ekim 2026, 16:04 -
Kırsal Mahallelerde Mucur Serim Çalışmaları Yukarı Karataş’ta devam ediyor
23 Ekim 2026, 14:41 -
Yeni Parkımızda Kamelya Montajları Başladı
22 Ekim 2026, 14:05 -
İlçe Genelindeki Kültür ve Taziye Evlerini Yeniliyoruz
20 Ekim 2026, 15:36 -
Mahalle Muhtarlarımız ve Yurttaşlarımızdan Belediyemize Ziyaret
20 Ekim 2026, 12:53 -
Eşbaşkanımız Uğur Kahraman’dan Muhtarlar Birliği’ne Ziyaret
19 Ekim 2026, 12:35 -
AÇIK HAVADA DEV EKRANDA MAÇ HEYECANI!
17 Ekim 2026, 21:03

