Kahraman, çıkan yangında hasar gören evi inceleyerek, yaralanları ziyaret etti 20 Aralık 2024, 14:36
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 182. Sokakta çıkan yangında bir ev kullanılamaz hale geldi. İki kişi yaralandı. Ceylanpınar Belediye Eşbaşkanı Kahraman, çıkan yangında hasar gören evi inceleyerek, yaralıları ziyaret etti.
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 182. Sokakta Suriyeli ailenin ikamet ettiği evde yangın çıktı. Urfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin yangın söndürme çalışmalarına Ceylanpınar Belediyesi de araç ve personel desteği verdi. Yangın esnasında evde mahsur kalan aile bireyleri mahalle sakinleri, itfaiye, zabıta ve sağlık ekiplerinin ortak çabasıyla kurtarılarak ambulanslarla Ceylanpınar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yangın, ekiplerin müdahalesiyle tamamen söndürülürken evde büyük hasar oluştu.
Ceylanpınar Belediye Eşbaşkanı Uğur Kahraman, olayın ardından yangınının çıktığı evde incelemelerde bulunarak yurttaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Kahraman daha sonra yangında yaralanan aile bireylerini Ceylanpınar Devlet Hastanesinde ziyaret etti. Yaralanan anne ve oğlunun sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
DIĞER HABERLER
-
Ceylanpınar Belediyesi’nden KPSS Adaylarına Destek
26 Ekim 2026, 09:53 -
Bu hafta da maç heyecanında bir araya geldik
26 Ekim 2026, 09:46 -
Eşbaşkan Kahraman Hazırlık Maçını Takip Etti
26 Ekim 2026, 09:41 -
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde Taziye Evine Kadın Bölümü inşaat Çalışmaları Başladı
23 Ekim 2026, 16:04 -
Kırsal Mahallelerde Mucur Serim Çalışmaları Yukarı Karataş’ta devam ediyor
23 Ekim 2026, 14:41 -
Yeni Parkımızda Kamelya Montajları Başladı
22 Ekim 2026, 14:05 -
İlçe Genelindeki Kültür ve Taziye Evlerini Yeniliyoruz
20 Ekim 2026, 15:36 -
Mahalle Muhtarlarımız ve Yurttaşlarımızdan Belediyemize Ziyaret
20 Ekim 2026, 12:53 -
Eşbaşkanımız Uğur Kahraman’dan Muhtarlar Birliği’ne Ziyaret
19 Ekim 2026, 12:35 -
AÇIK HAVADA DEV EKRANDA MAÇ HEYECANI!
17 Ekim 2026, 21:03









